Zentool ZEN-21E2

  • 4 700,-

Zentool ZEN-21E2 - 6" / 150mm Dual Action PoleringsmaskinObs: Pga leverings forsinkelser til europa må noe lenger ventetid på bestillinger påregnes.Med Zentools


På lager.
Del

Zentool ZEN-21E2 - 6" / 150mm Dual Action Poleringsmaskin

Obs: Pga leverings forsinkelser til europa må noe lenger ventetid på bestillinger påregnes.

Med Zentools ZEN-21EM2 får du en poleringsmaskin som fungerer optimalt for polering av de største områdene, der det er viktig å jobbe raskt og effektivt. Med et utkast på hele 21mm gir det deg masse kraft for raskt og effektivt å rydde opp i riper, swirls og andre lakk defekter, men uten særlig merkbar vibrasjon.
Polermaskinen har massevis av kraft takket være den kraftige 600w motoren, men det overraskende er støynivået som er det laveste av Dual Action-polermaskinen vi har testet.
For å unngå stopp av rotasjonen på den bakre platen, har en høymomentmotor blitt brukt, og gir dermed maksimal rotasjon selv når du arbeider med kurver.


Zentool har med sin ZEN-21EM2 skapt en allsidig og effektivt maskin som gjør det lettere og raskere for deg å polere områdene på bilens større områder og overflater. Den 150mm bakre disken kombinert med 21mm utkast (eksentrisk bevegelse) gir deg solid effektivitet, men i en brukervennlig arbeidsflyt som betydelig reduserer sjansen for å lage hologrammer.

Den ergonomiske utformingen av polermaskinen gjør det enkelt å holde det stille og kontrollere arbeidsflyten, gummibelegg er montert på flere av maskinens overflater. Noe som reduserer sjansen for at den glir ut av hendene under bruk.

CNC-fresede metalldeler har blitt brukt til konstruksjon av maskinen, for å oppnå høyest mulig presisjon og holdbarhet. Motoren og girhuset kjøles ved implementering av flere ventilasjonskanaler. Bytting av børster er enkelt, ettersom de kan byttes ut ved å bare fjerne 2 skruer på maskinens side.


- 600 Watt, høyt dreiemoment!
- 21mm Dual Action / Excenter-bevegelse
- 150mm / 6 "bakplate
- 1 ekstra sett med børster for maskinen er inkludert


Ved tomt lager på Raufoss - Norge kan maskinene bestilles via europa lagret i Nederland.
Leveransetid på 10-15dager må påregnes.