• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Zentool ZEN-12EM2

  • 3 600,-

Zentool ZEN-12EM2 - 3" / 75mm Dual Action PoleringsmaskinObs: Pga leverings forsinkelser til Europa må noe lenger ventetid på bestillinger påregnes.Med Zentools


På lager.
Del

Zentool ZEN-12EM2 - 3" / 75mm Dual Action Poleringsmaskin
Obs: Pga leverings forsinkelser til Europa må noe lenger ventetid på bestillinger påregnes.

Med Zentools ZEN-12EM2 får du en DA maskin som fungerer optimalt for polering av lokale riper eller områder hvor plass og manøvrerbarhet er minimal. Med et utslag på 12mm gir det deg masse kraft for raskt og effektivt bli kvitt riper, swirls og få tilbake blankheten i lakken, men uten merkbar vibrasjon.
Maskinen har massevis av kraft, til tross for kompakt størrelse og lavt energiforbruk.
For å unngå manglende rotasjon av den bakre platen, har en høymomentmotor blitt brukt, og gir dermed maksimal rotasjon selv når du arbeider med kurver.

Med ZEN-12EM2 har Zentool skapt et allsidig og effektivt verktøy som gjør det enklere og raskere for deg å polere områdene i bilen hvor det er vanskelig å komme til med en større maskin, eller hvor det er raskere å bruke det mer kompakt maskin. Maskinens ergonomiske design gjør det enkelt å holde maskinen stille og kontrollere maskinens arbeidsflyt. Gummibelegg er montert på flere av maskinens overflater. Bytting av børster er enkelt, ettersom de kan byttes ut ved å bare demontere 2 skruer på maskinen.


- 380 Watt, høyt dreiemoment!
- 12mm Dual Action / Excenter-bevegelse
- 75mm / 3 "bakplate
- 1 ekstra sett med børster for maskinen er inkludert


Ved tomt lager på Raufoss - Norge kan maskinene bestilles via europa lagret i Nederland.
Leveransetid på 10-15dager må påregnes.