Wowo's Contact 121

  • 949,-

WOWO'S CONTACT 121Wowos CONTACT 121 er en fantastisk voks som gir deg «Oldschool følelsen» i en «New Tech pakke» Contact 121 er en blanding av fineste brasilian

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

WOWO'S CONTACT 121

Wowos CONTACT 121 er en fantastisk voks som gir deg «Oldschool følelsen» i en «New Tech pakke» Contact 121 er en blanding av fineste brasilianske Carnauba og Montan vokser, blandet med den nyeste nyskapende tyske og sveitsiske overflateteknologien. Dette resulterer i en brukervennlig voks som gir en dyp fantastisk glans for lakken din. Like viktig gir dette produktet en helt overlegen vannskrekk med en fantastisk overflatekontaktvinkel på hele 121 grader!
Noe som betyr at vann ikke er i stand til å sitte på den beskyttede overflaten.


Applikasjonen er svært enkel! Bare ta en skum- eller mikrofiberapplikator og gi den et par vridninger i voksboksen. Når applikatoren er belagt med et lag med voks, legger du produktet utover panelet.
Du kan ta ett panel om gangen eller alle panelene samtidig. Valget er ditt!


Når du har fullført applikasjonen på lakkens overflater, ta en Microfiber klut og tørk voksen av. Resultatet blir en «High-Gloss, Show-Ready Finish»
Ta tak i Contact 121 og opplev megien selv!

TIPS: unngå påføring på gummi eller plast for å dempe risikoen for mindre misfarging.
Wowo's Contact 121 er en vakkert formulert og håndlaget voks som bruker en unik blanding av tradisjonell høybrasiliansk carnauba, Californian Montan voks og den nyeste tyske og sveitsiske overflatebeleggsteknologi, noe som gir en enkel og enkel opplevelse med langvarig beskyttelse, glans og en høy vannkontaktvinkel på 121 grader.


Datablad
H koder: (Faremerking)
Ingen