• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Platinum Pluffle - Tørkehåndkle 16"x23"

  • 169,-
  • 118,-

The Rag Company – PLATINUM PLUFFLE TørkehåndkleVi presenterer en av de mest unike høykvalitets tørke og detailing håndkleet noensinne produsert - PLATINUM PLUFF

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

The Rag Company – PLATINUM PLUFFLE Tørkehåndkle

Vi presenterer en av de mest unike høykvalitets tørke og detailing håndkleet noensinne produsert - PLATINUM PLUFFLE. Det har en halvplysj / halvvaffelkonstruksjon, også kjent som Hybrid Weave. Dette skaper et håndkle som glir utrolig lett over overflaten samtidig det suger til seg enorme mengder vann.

Silkeaktig myk premium plysj konstruert av koreansk 70/30 fibre blanding. Sammen med vaffle konstruksjonen gir dette et absorpsjons nivå du nesten ikke kan forestille deg, dette er trolig et av de mest populære tørkehåndklene i USA og av god grunn. PLATINUM PLUFFLE er det nyeste tilskuddet til The Rag Company´s signatur utvalg av super plysj og et av deres mest populære produkter.

Produktdetaljer:


Designet for å tørke alle kjøretøyoverflater raskere, mer grundig og mer forsiktig enn konvensjonelle håndklær. Ekstra myk og absorberende, dette gir rask tørking for alle bruksområder. Ingen merkelapper = Ingen Riper.

Produktet er laget med høykvalitets koreansk microfiber garn, foretrukket av «high end detailere» i hele verden. Ikke bli lurt av billige konkurende produsenter som bruker garn av langt lavere kvalitet, dette følger den høye kvalitet The Rag Company er kjent for!
Ekstremt holdbar - Mulighet for å tåle hundrevis av vask.

Produsert i Sør-Korea på det høy kvalitets tyske mikrofiberproduksjonsutstyr (Karl Mayer)


VEILEDNINGSINSTRUKSJONER:

Maskinvask med mildt flytende vaskemiddel (fri for fargestoffer, dufter, blekemiddel og mykemidler).

IKKE bruk stoffmykner da dette vil tette mikrofibrene og ødelegge produktet. Vask alltid meget godt ut skuffen for tøymykner i maskinen før vask av mikrofiber. 


Størrelse: 16 x 23 Tommer (41 cm x 59 cm)

Farge: Platinum Grey

Blanding: 70% Polyester / 30% Polyamide

Vekt: 490 GSM (Grams per Square Meter)

Ende søm: Platinum Buttersoft 70/30 microfiber kant.

Materiale:100% Split Microfiber