• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Wash mitt & Tørkehåndkle

  • 419,-

Pakketilbud! Nå får du The Cyclone vaskehanske og The Big One Tørkehåndkle til pakkepris!Nedsatt til 419kr!Kanskje ditt viktigste verktøy i bekjempelsen av

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Pakketilbud! 

Nå får du The Cyclone vaskehanske og The Big One Tørkehåndkle til pakkepris!

Nedsatt til 419kr!


Kanskje ditt viktigste verktøy i bekjempelsen av riper. En høykvalitets vaskehanske sammen med et tørkehåndkle er det letteste tiltaket man kan gjøre for at bilvasken skal bli så skånsom som mulig. Cyclone wash mitt er en høykvalitets hanske som er laget av de mest skånsomme plysj mikrofiber materialene som er tilgjengelig. Dette er Rag Company kvalitet på det beste og kan ikke sammenlignes med andre kopier. Bli imponert over den enorme absorberende effekten, dette gjør bilvasken både rask og effektiv! For å ikke glemme av hvor lett den glir over overflaten!

Størrelse: 8 x 10 Tommer (21 cm x 26 cm)Farge: Hvit og blå med svart erme.Blanding: 70% Polyester / 30% PolyamideMateriale:100% Split Microfibe

The big one er Rag Company’s tykkeste “Waffle-Weave” tørke håndkle på hele 550gsm!Sammenlign med konkurrentenes 300gsm håndkle,og du vil raskt se at dette er et høy kvalitets produkt!På hele 64x92cm og en 70/30 blanding av Polyester og Polyamide har dette en enorm absorberende effekt.Nok til å tørke hele bilen og vel så det.

Størrelse: 25 x 36 Tommer (64 cm x 92 cm)Farge: Ice GreyBlanding: 70% Polyester / 30% PolyamideVekt: 550 GSM (Grams per Square Meter)Ende søm: Overlock StitchMateriale:100% Split Microfiber (Waffle Weave)


VEILEDNINGSINSTRUKSJONER:Maskinvask med mildt flytende vaskemiddel (fri for fargestoffer, dufter, blekemiddel og mykemidler).IKKE bruk stoffmykner da dette vil tette mikrofibrene og ødelegge produktet. Vask alltid meget godt ut skuffen for tøymykner i maskinen før vask av mikrofiber.