• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Skinnpleie

Skinnseter i bil er slitesterkt å gir et pent innemiljø i bilen. Om det er stilrent å sort, eller lyst og stilig. Men det er en ting du aldri må glemme med skinn –  å overse det! Problemet med å overse vedlikehold av dine skinnseter eller sofa er at kvaliteten og levetiden reduserer drastisk. Spesielt utsatt er setene og øvrige skinndetaljer i bilen din på vinteren.  I dagens marked finnes det mange svært gode skinn produkter, alt ifra farging, reprasjons kit, og avanserte mange stegs vedlikehols produkter.  Hos oss gjør vi det enkelt med et lite men effektivt utvalg av skinnprodukter som gjør vedlikehold av skinn svært enkelt. Slik at man kan ivareta skinninteriøret nærmest slik det var originalt. Med slitestyrke, komfort og elastisitet. Det trenger ikke å være vanskelig.


Car Chem Leather 2IN1 

CarChem Leather 2in1er et 2i1 produkt som både renser og beskytter skinn. Dette er et typisk «må ha produkt» om du eier et kjøretøy med skinnseter, Det er både enkelt å effektivt i bruk.Ikke bare renser det skinnet, men også smører skinnet med en balsam og oljer som trekker inn i skinnet for å forlenge levetiden betraktlig slik at man unngår sprekker og andre skader fordi skinnet har blitt tørt og porøst.


Optimum Leather Protectant 

Optimum Leather Protectant renser, gjenoppretter og beskytter skinn, vinyl og plast støpeflater. Protectant Plus inneholder en balanse mellom rengjøringsmidler, penetrerende oljer, reaktive polymerer og UV-hemmere for å gjenopprette originalfargen til disse overflatene, beskytte mot og gjemme riper og unngå solskader.Wowo's Leather Cleaner 

Wowos Leather Cleaner er første trinn i Wowos skinnrensesystem!Leather Cleaner vil fjerne uønskede fettstoffer og oljer i skinnet og gjenopprette det til det matte originale utseendet. Før du bruker Wowos leather cleaner, anbefaler vi alltid å teste på et ikke iøynefallende område først. Da om mulig skinnet har blitt farget opp igjen eller gjort andre reprasjoner tidligere.

Wowo's Leather Cream 

Wowos Leather Cleaner er første trinn i Wowos skinnrensesystem! Leather Cream er trinn 2!Leather Cleaner vil fjerne uønskede fettstoffer og oljer i skinnet og gjenopprette det til det matte originale utseendet. Før du bruker Wowos leather cleaner, anbefaler vi alltid å teste på et ikke iøynefallende område først. Da om mulig skinnet har blitt farget opp igjen eller gjort andre reprasjoner tidligere.