• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

P&S Bead Maker

  • 179,-
  • 125,-

P&S Bead maker Mest omtalte bilpleieprodukt i USA 2018!Bead maker gjør nå lakkbeskyttelse enklere og raskere enn noen gang før. Bead Maker unike formul

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

P&S Bead maker 
Mest omtalte bilpleieprodukt i USA 2018!

Bead maker gjør nå lakkbeskyttelse enklere og raskere enn noen gang før. Bead Maker unike formulering muliggjør en rask og enkel spray applikasjon.
Dette tidsbesparende produktet bruker bindende polymermonomerteknologi til å produsere en vannavstøtende, glans, og ikke minst langvarig finish. Det lukter også helt himmelsk!
Bead Maker kan brukes på våt eller tørr overflate og er trygt å spraye alle ytre overflater, som lakk, plastikk, gummi, glass, chrome mm.
Bead Maker inkluderer også UV-beskyttelse, da det brukes en kombinasjon av UV-filter og UV-stabilisatorer. Bead Maker komplimenterer også alle lakkbeskyttelser som voks, sealer og coating.

Det som gjør at Bead Maker skiller seg ut ifra andre produkter er overflatemigrerende molekyler som festes til overflaten. Når dette molekylet er festet,
kryssbindes og polymeriseres på overflaten gir det et hydrofobt og varig beskyttelseslag. Herdetiden er i hovedsak to timer avhengig av omgivelsesforholdene.
Vi anbefaler at dette brukes før bilen skal stå over natten for best heft på underlaget.

Resultatet er en enestående vannavisende effekt, samtidig som overflaten blir ekstremt glatt!
Dette gjøres på en svært enkelt måte og er et «go to» produkt om man ønsker akkurat hva navnet antyder, ekstrem «Beading!»


Bruksanvisning:

Du kan bruke Bead Maker på en våt eller tørr overflate.
Vi anbefaler å bruke det på tørr overflate for best resultat.

-Vask bilen på vanlig måte
-Blås eller tørk ren bilen med et høykvalitets microfiber håndkle

Vokset bil: Spray Bead Maker på ett panel om gangen. Spray noen sprut på den ene siden av en brettet microfiber klut. Gå så over med den våte siden av microfiber kluten på panelet i kryssende bevegelser. Vend så om kluten og tørk over panelet.

Coated bil: Spray Bead Maker på ett panel om gangen. Spray så en rikelig mengde produkt på den ene siden av en brettet microfiber klut. Du vil ha mer produkt i kluten en på panelet for å unngå skjolder. Snu kluten og tørk av overflaten med den tørre siden av kluten.

Vi anbefaler at du bruker god tid til å jobbe produktet inn i overflaten uansett hvilken beskyttelse som er benyttet på overflaten. La så bilen stå urørt i minimum 2 timer før den har kontakt med vann eller regn.
Vi anbefaler å la bilen stå under tak over natten.  


Datablad
H koder: (Faremerking)
H319: Gir alvorlig øyeirritasjon.