• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Orange Waffle Pad - poleringspute

  • 139,-
  • 97,-

Optimum Orange Waffle Foam PadOptimum Orange Waffle Foam Pad er designet for å minimere varmen som overføres til den lakkerte overflaten, samt å gi økt luftstrø

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Orange Waffle Foam Pad

Optimum Orange Waffle Foam Pad er designet for å minimere varmen som overføres til den lakkerte overflaten, samt å gi økt luftstrøm for å unngå varmeoverføring som bygger seg opp ifra lange utkast med dobbeltvirkende maskiner (DA). Denne økte luftstrømmen gir en mer holdbar pute som ikke er så utsatt for at limet som holder borrelåsen myker seg opp slik at borrelåsen løsner. Samt skummet holder seg langt bedre selv etter lang bruk.

Optimum's Orange Waffle Foam Pad tilbyr et tett og fast skum som vil fjerne moderate til dype swirls, mens du fullfører ned til en høyglanset finish. For mykere lakk, følg opp med finish polish og Optimum's Black Waffle pad.  Alle Optimum pads er designet for å brukes i sammen med Optimum polish for optimal korrigering.


Bruksanvisning:

For å fjerne 2000 grit eller finere slipemerker, spray Optimum Hyper Polish på Orange Waffle Foam Pad og kjør over et mindre område på panelet med Zentool DA maskin.

Bruk da en hastighet på 3-4 eller en roterende maskin ved 600-1000 RPM. Denne kombinasjonen vil fjerne riper etter 1-2 pass. Ved å redusere trykket på puten, kan du fjerne eventuelle kjøremerker på mykere lakk om nødvendig når du kjører siste passet. Ved behov følg opp med Black Waffle Foam Pad før du til slutt legger en forsegling, coating eller voks av eget ønske.

Optimum polish guide:

Fra grov til fin:
Hyper wool pad m/ Optimum Hyper Compound Optimum
Orange Waffle pad m/ Optimum Intensive Polish 
Optimum Black Waffle pad m/ Optimum Hyper Polish