• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Hyper Wool Pad - poleringspute

  • 179,-

Optimum Hyper Wool PadHyper Wool Pad er en helt ny hybrid pute som er designet til Optimum for bruk isammen med deres egen polish serie, men som også har vist s

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Hyper Wool Pad
Hyper Wool Pad er en helt ny hybrid pute som er designet til Optimum for bruk isammen med deres egen polish serie, men som også har vist seg til å være en av de mest effektive putene på markedet. Også med andre leverandørers polish. Hyper Wool Pad bringer sammen skum og ull materialer for å lage en "hybrid" skum og ull pute.
Optimum Hyper Wool Pad er egnet for både Oscillerende (DA) og roterende poleringsmaskiner og gir en utrolig mengde «cut» som du forventer av en tøff ullpute, men samtidig gir den et langt bedre slutt resultat en tradisjonell ull.


Bruksanvisning:

For å fjerne 1000 grit eller finere, spray Optimum Hyper Compound på Hyper Wool Pad og kjør over et mindre område på panelet med Zentool DA maskin. Bruk da en hastighet på 3-4 eller en roterende maskin ved 1200-1400 RPM. Denne kombinasjonen vil fjerne riper allerede etter 1-2 pass. Følg opp med Optimum Hyper Polish og Optimmum Black Waffle Foam Pad for å heve glansen og fjerne eventuelle kjøremerker før du til slutt legger en forsegling, coating eller voks av eget ønske.

Optimum polish guide:

Fra grov til fin:
Hyper wool pad m/ Optimum Hyper Compound Optimum
Orange Waffle pad m/ Optimum Intensive Polish 
Optimum Black Waffle pad m/ Optimum Hyper Polish