• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Komplett MC pakke

  • 1 899,-

Komplett vask og vedlikeholds pakke, skreddersydd til MC!Her har man en komplett pakke for skånsom vask av din MC, samt vedlikehold og beskyttelse av sykkelens

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Komplett vask og vedlikeholds pakke, skreddersydd til MC!

Her har man en komplett pakke for skånsom vask av din MC, samt vedlikehold og beskyttelse av sykkelens lakk og detaljer.
pakken er nøye sammensatt av produkter ifra anerkjente leverandører som Wowo's, Car Chem og The Rag Company, slik at bare det beste er godt nok!

Pakken inneholder følgende produkter:
Avfetting & Forvask:


Car Chem Traffic film remover 1L - Generell avfetting som kan etter behov enten brukes ublandet for maks effekt,
eller blandes ned 50% med vann for lettere jobber.

Wowo's Fallout remover 500ml - for fjerning av uønsket flyverust, som feks bremsestøv på felger eller øvrig lakk.
Bør unngås å bruke på motordeler og eksos.

Wowo's Clean Wheels 500ml - Svært effektiv felgrens som kan blandes ut helt ned til 10:1 ratio.

Car Chem Pre Soak snowfoam 1L - Svært konsentert forvask skum som både fungerer som en effektiv avfetting i seg selv, eller i tilegg gir lenger virketid til underliggende avfetting som f.eks Traffic film remover, fallout remover og Clean Wheels.

Skånsom vask:
Wowo's Detailers Shampoo 500ml - Svært konsentrert men nøye sammensatt ren shampoo som ikke bare lukter godt å gir svært god glid, men også er helt ren for glansforsterkere, vokser eller lignende stoffer som ofte er av svært lav kvalitet når de brukes i shampoo. Vi anbefaler dedikerte produkter!

The Rag Company Gauntlet 51x71 Tørkehåndkle - Når bare det beste er godt nok!  Har verden over blitt omtalt som trolig verdens beste tørkehåndkle av annerkjente detailere helt siden The Rag Company slapp denne nyheten våren 2020. Vi skjønner hvorfor!

Car Chem Hydro Seal 500ml Det blir ikke lettere å vedlikeholde kjøretøyet ditt etter vask. Spray på etter vask mens kjøretøyet fremdeles er vått og spyl av.
Nyt synet av hvordan vannet perler seg å renner av. Magi?

Beskyttelse:
Det viktigste steget i hele vaskeprosessen. Gjør dette skikkelig 2-3 ganger iløpet av en sesong og du vil ikke bare ha et beskyttet kjøretøy som er langt enklere å holde rent. Men også gi det en fantastisk glatt overflate som får frem både farge og glød i lakken som skiller seg ut!

Car Chem Hydro Coat Hybrid 500ml - Det siste innen forsegling-teknologi. Svært enkel lakk forsegling med keramisk Sio2 som gir særdeles god beskyttelse i lang tid. Samtidig som påføringen er markedsledende på hvor enkelt det er å legge en dedikert sealer. Spray 2 spray i den røde applikatoren, stryk over et panel i et kryss mønster. Ta så en microfiberklut av god kvalitet å tørk lett over. Ferdig! Nyt hvor glatt overflaten har blitt.

SPTA applikator  rød - 
Premium applikator for bruk med Hydro Coat Hybrid.

The Rag Company  Spectrum 5pakk - Høykvalitets microfiber kluter ifra annerkjente The Rag Company.

Veiledende pris: 2192,-
Pakke pris: 1899,-


Obs: Pakker er ferdig priset! Andre rabattkoder kan ikke benyttes.
Skulle dette gjøres vil bestillingen kanselleres.