• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Power Clean

  • 199,-
  • 139,-

Optimum Power CleanFjern insekter, bremsestøv og oljeaktig smuss ved bruk av Power Clean med full styrke. Fortynn den med vann for å rengjøre skinn, vinyl og pl


På lager.
Del

Optimum Power Clean

Fjern insekter, bremsestøv og oljeaktig smuss ved bruk av Power Clean med full styrke. Fortynn den med vann for å rengjøre skinn, vinyl og plast innvendig.
Optimum Power Clean er miljøvennlig og skånsom samtidig som den rengjør på en utrolig effektiv måte.

Optimal Power Clean er svært kraftig, men den er samtidig forsiktig når den skal være det. Rengjør alt fra motor og hjul til lær, skinn og dashbord med ett produkt!
Power Clean kan til og med brukes på lakk for å oppløse innsekter og andre forurensninger på kjøretøyet. For mange jobber holder det å spraye den på og tørke av!
Bruk på full styrke, Power Clean renser og avfetter motorrom, dekk, hjul og hjulbrønner. Denne sofistikerte formelen løser innsekter og trenger igjennom bremsestøv og olje for å rengjøre alle kjøretøyets skitne deler.

Fortynn Power Clean opptil 3:1 for å rengjøre skinn, vinyl, lakk og plast på en sikker måte. Fjern tøffe flekker fra innvendige paneler. Tørk bort smuss og flekker fra skinnseter. Spesielle polymerer og emulgatorer bryter ned forurensninger med minimalt behov for berøring.


Bruksanvisning:

For å rengjøre hjul og dekk, kan Optimum Power Clean brukes med full styrke eller fortynnet til 3:1 og skylles av.
For bruk på lakkerte overflater, fortynn til 3:1 for best resultat.
For å rengjøre innvendige paneler, skinn, dashbord eller andre overflater fortynn 3:1, spray på, skrubb lett og tørk av. For tøffere smuss og flekker så prøv deg fram med en sterkere blanding, helt opp til full styrke.

Datablad
H koder: (Faremerking)
H315: Irriterer huden. H319: Gir alvorlig øyeirritasjon.