• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Opti Clean

  • 149,-

Optimum Opti Clean Optimum Opti Clean er det ultimate ett-trinns produktet.Det renser og beskytter alle overflater i et enkelt trinn.Bruk Optimal Opti Clea

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Opti Clean 

Optimum Opti Clean er det ultimate ett-trinns produktet.
Det renser og beskytter alle overflater i et enkelt trinn.
Bruk Optimal Opti Clean på lakk, vinyl, gummi, metaller, plast og glass! Du sparer tid, krefter og penger samtidig som du oppnår et rent, og godt beskyttet kjøretøy.

Optimum Opti Clean er en kombinasjon av materielle polymerer og rengjøringsmidler som på en sikker måte fjerner smuss og skitt mens det etterlater en blank beskyttelsehinne på alle harde overflater. Opti Clean er basert på de samme naturlige polymerene som brukes i Optimum No Rinse. Det er trygt for bruk på alle overflater, og ikke minst er det bra for både miljøet og forbrukeren.

Opti Clean er i en kategori for seg selv! Den renser som en vannløs vask, men det gir bedre beskyttelse og glans. Den skinner som en førsteklasses quick detailer, men har bedre rengjøringsevne og gir overlegen beskyttelse. Det finnes ikke tilsvarende produkt på markedet i dag.
Optimum Opti Clean er pakket i en sprøyteflaske som er klar til bruk. Ingen vann eller fortynning er nødvendig. Bare spray og tørk den ønskede overflaten med et rent, mykt mikrofiberhåndkle. De fantastiske polymerene gir en varig glans og ekte beskyttelse.

Opti Clean kan brukes overalt! Stoffet er helt klart og vil ikke klebre, så det kan brukes på instrumenter, dashbord, dørsider, plastikkdetaljer, skjermer og glass! På utsiden kan du bruke det som en rens til lakk, dekk, hjul og andre detaljer samtidig du gir overflaten en god beskyttelse.

Trikset med å bruke Optimum Opti Clean er å bruke forskjellige kluter for forskjellige overflater for å unngå krysskontaminering. For eksempel vil du ikke bruke samme klutene på dekk som du bruker på glass. Velg egne kluter til bruk innvendig, og egne kluter utvendig så er du godt på vei! Optimum Opti Clean er perfekt for å enkelt shine opp bilen eller annet kjøretøy med et enkelt produkt på bare noen minutter, spray på, tørk over og du sitter igjen med et fantastisk resultat. Perfekt for utstilling, mekanikere som vil shine opp bilen før den overleveres kunde, tørke av lette støvlag, fingeravtrykk osv.

Bruksanvisning:

Spray rikelig med produkt på overflaten og tørk så over med en myk mikrofiberklut Brett og bruk en ny ren del av kluten etter behov. For glass og innvendige flater, bruk ett eller to sprayer og tørk av. For nedre paneler og hjul spray godt på og la det trekke i noen sekunder og tørk deretter av. Når det er stor smussoppbygging, bruk Optimum No Rinse.

Datablad
H koder: (Faremerking)
Ingen