• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum No Rinse Wash & Shine

  • 99,-
  • 69,-

Optimum No Rinse Wash & ShineFør Optimum No Rinse (ONR) var det ikke noe annet valg enn å bruke vanlige bilvask såpe som både krever mye vann, kan inneholde

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum No Rinse Wash & Shine

Før Optimum No Rinse (ONR) var det ikke noe annet valg enn å bruke vanlige bilvask såpe som både krever mye vann, kan inneholde stoffer som er skadelige både for natur men også mennesker og dyr. Dette fungerer fint men er både gammeldags og tungvint.Optimum tilbyr det eneste alternative produktet som både renser og beskytter kjøretøyet ditt samtidig som det er bra for miljøet. Det vil redusere vannforbruket til en brøkdel av en vanlig bilvask. No Rinse Wash & Shine er det mest teknologisk avanserte bilvasksystemet til dags dato, som krever bare en enkelt bøtte med vann for å vaske en hel bil. Optimum No Rinse (ONR), som navnet antyder trenger ikke å skylles av med bruk av f.eks. høytrykk da det ikke inneholder såpestoffer slik som vanlig bilshampoo.

Dette unike produktet inneholder substantive polymerer som binder seg til overflaten og drar i sammen skitten og løfter det bort ifra overflaten. Disse polymerene gir bedre beskyttelse og smøring enn vanlig såpe og gir en meget glatt og blank overflate samtidig det gir en rengjøringsevne som trolig overgår vanlig bil såpe på markedet.
Restvannet bøtta er ikke skadelig og kan f.eks. brukes til å vanne plenen eller blomsterbedet. Andre ekstra fordeler med No Rinse Wash & Shine er raskere vask, muligheten til å vaske hvor som helst når som helst, inkludert vasking inne i garasjen om vinteren. Dette er bare noen av grunnene til at No Rinse Wash & Shine brukes av mange mennesker over hele verden, og sparer millioner av liter vann hvert år.Dette produktet er svært universelt og kan i tillegg til vask brukes som quick detailer, clay lube, Glass rens, interiør vask/rens, vask av polish puter og kluter. Bruk en lett dampet klut med ONR under buffing av polish +++ nesten bare fantasien som setter grenser her.

Bruksanvisning:
Bruk ONR sammen med Big Red Sponge for en svært effektiv og ripe fri vask. Evt en annen skånsom svamp. Microfiber kan også brukes men det anbefales svamp da man får skitten ned i bøtten kontra microfiber som fanger partiklene i microfiberen.
Bland 30ml ONR i en bøtte med 7.5 liter vann. Vri opp svampen i bøtten slik at det fremdeles renner litt av svampen. Dra forsiktig over overflaten. Trikset her er at man ikke bruker press, bare før svampen forsiktig over overflaten og skyll svampen i bøtten, se hvordan skitten blir transportert ifra svampen og ned i bøtten.

Tørk så over med en ren microfiber klut eller håndkle for en effektiv, ripe fri og svært god vask takket være polymerer stoffene i ONR som rengjør både annerledes men også bedre en tradisjonell såpe. ONR trenger ikke å skummes opp da den ikke inneholder noen såpe stoffer.

Fun fact: 1 Flaske no rinse førte til at 2 nysgjerrige detailere ifra Nederland i dag leverer hele segmentet til optimum over hele Europa og Russland da de ble så forbauset og fornøyd over produktet!

Datablad
H koder: (Faremerking)
Ingen