• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Leather Protectant Plus

  • 179,-
  • 125,-

Optimum Leather Protectant PlusOptimum Leather Protectant renser, gjenoppretter og beskytter skinn, vinyl og plast støpeflater. Protectant Plus inneholder en ba

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Leather Protectant Plus

Optimum Leather Protectant renser, gjenoppretter og beskytter skinn, vinyl og plast støpeflater. Protectant Plus inneholder en balanse mellom rengjøringsmidler, penetrerende oljer, reaktive polymerer og UV-hemmere for å gjenopprette originalfargen til disse overflatene, beskytte mot og gjemme riper og unngå solskader.

Akkurat som billakk systemer som har gjennomgått store endringer i teknologi, har bilindustriens skinn og vinyl overflater også hatt betydelige forbedringer i det siste tiåret. Nesten alle skinnoverflater på bil er behandlet med spesielle kjemikalier for å gi motstand mot riper og „marring“ og øke holdbarhet og beskyttelse mot forvitring.

Kjemien til vinylflater har forbedret seg dramatisk også, for å gi disse overflatene et skinnutseende. Vinylflatene blir også behandlet med lignende kjemikalier som de som brukes til bilskinn for å øke deres holdbarhet og beskyttelse mot forvitring.

I løpet av en måned går disse beskyttende kjemikaliene tapt fra overflaten. Optimum Protectant Plus renser og etterfyller disse kjemikaliene mens det legger til UV-beskyttelse. De fleste andre skinn produkter legger igjen en fet film som gir dem et blankt utseende og glatt følelse. Siden disse produktene ikke absorberes i overflaten varer de bare noen få dager og fungerer som en støvmagnet.

Optimum Protectant Plus vil holde skinnet smidig med en naturlig satengfinish. Det bidrar til å redusere sprekkdannelse på lær og vinylflater, samt redusere riper og „marring“.
Protectant Plus penetrerer og adheres til disse flatene, derfor etterlater den ikke olje eller en glatt overflate og gir varig beskyttelse.

Datablad
H koder: (Faremerking)
Ingen