• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Intensive Polish

  • 349,-

Optimum Intensive PolishOptimum Intensive Polish ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å kutte igjennom 2000 grit våtslip og dype riper al

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Intensive Polish

Optimum Intensive Polish ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å kutte igjennom 2000 grit våtslip og dype riper allerede etter bare noen få pass. Optimum Intensive Polish tilbyr alle fordelene til Optimum poleringssystem med lang arbeidstid og lav til ingen støvdannelse.

Spray på metoden gjør at produktet er svært enkelt i bruk og reduserer mengden produkt som trengs til en brøkdel av tradisjonelle polish produkter. 2-3 spray er nok til å dekke hele puten, slik at hele puten gjør jobben og eliminerer sjansen for å ha tørre punkter på puten som får kontakt med lakken. Optimum Intensive Polish fungerer raskt for å fjerne swirls, riper og andre forurensninger i lakken samtidig som du skaper en dyp og fantastisk glans på alle typer lakk.  Optimum Intensive Polish har lang arbeidstid for å tillate fullstendig korrigering av lakken uten å tenkte på at man må tilføre mer produkt. Restene er lett å tørke av med et tørt eller fuktig mikrofiberhåndkle. Optimum Intensive Polish inneholder ingen silikonoljer eller voks. Den vil dermed ikke misfarge plastikk eller gummi detaljer. 

Optimum Intensive Polish kan brukes uansett maskin og polerings pute.
Når du bruker en ullpute, vil produktet fjerne ned til 2000 grit våtslipe merker med en poleringshastighet på 3-4 med Zentool DA maskin, eller en roterende maskin ved 1200-1400 omdr./min. Ved svært myk lakk anbefaler vi å følge opp poleringen med Optimum Hyper Polish og Optimum Black Waffle pad for å få perfekt finish.
Produktet virker mer eller mindre aggressivt avhengig av puten du velger.

Produktet trenger ikke å tørkes av om man følger opp med Optimum Hyper Polish, om man ønsker å kjøre et enda finere avsluttende steg. Vi anbefaler en lett fuktet microfiber klut med Optimum No rinse for å svært enkelt tørke av Optimum polish.


Optimum polish guide:

Fra grov til fin:
Optimum Hyper wool pad m/ Optimum Hyper Compound
Optimum Orange Waffle pad m/ Optimum Intensive Polish
Optimum Black Waffle pad m/ Optimum Hyper Polish

Datablad
H koder: (Faremerking)
H226: Brannfarlig væske og damp. H317: Kan utløse en allergisk hudreaksjon.