• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Hyper Polish

  • 349,-

Optimum Hyper PolishOptimum Hyper Polish ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å gi det perfekte sluttresultatet, men samtidige være effek

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Hyper Polish

Optimum Hyper Polish ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å gi det perfekte sluttresultatet, men samtidige være effektiv nok til å fjerne typiske vaskeriper, swirls og andre lettere defekter på lakken. Optimum Hyper Polish tilbyr alle fordelene til Optimum poleringssystemet med lang arbeidstid og lav til ingen støvdannelse.

Spray på metoden gjør at produktet er svært enkelt i bruk og reduserer mengden produkt som trengs til en brøkdel av tradisjonelle polish produkter. 2-3 spray er nok til å dekke hele puten, slik at hele puten gjør jobben og eliminerer sjansen for å ha tørre punkter på puten som får kontakt med lakken. Optimum Hyper Polish fungerer raskt for å fjerne lettere swirls, riper og andre forurensninger i lakken samtidig som du skaper en dyp og fantastisk glans på alle typer lakk. Etter bruk av Optimum Hyper Polish er lakken din klar for siste beskyttende lag uansett om du velger en coating, sealer eller voks.  Optimum Hyper Polish har lang arbeidstid for å tillate fullstendig korrigering av lakken uten å tenkte på at man må tilføre mer produkt. Restene er lett å tørke av med et tørt eller fuktig mikrofiberhåndkle. Optimum Hyper Polish inneholder ingen silikonoljer eller voks. Den vil dermed ikke misfarge plastikk eller gummi detaljer. 

Optimum Hyper Polish kan brukes uansett maskin og polerings pute.
For å fjerne vaskeriper, swirls og andre lettere defekter anbefaler vi en poleringshastighet på 5 med Zentool DA maskin, eller en roterende maskin ved 1200-1600 omdr./min. For best glans eller arbeid på svært myk lakk anbefaler vi 3-4 i hastighet med Zentool DA og tilsvarende lav hastighet med roterende maskin.
Vi anbefaler Optimum Black Waffle pad sammen med Optimum Hyper Polish.

Produktet trenger ikke å tørkes av om man følger opp med Optimum Hyper Polish, om man ønsker å kjøre et enda finere avsluttende steg. Vi anbefaler en lett fuktet microfiber klut med Optimum No rinse for å svært enkelt tørke av Optimum polish.


Optimum polish guide:

Fra grov til fin:
Optimum Hyper wool pad m/ Optimum Hyper Compound
Optimum Orange Waffle pad m/ Optimum Intensive Polish
Optimum Black Waffle pad m/ Optimum Hyper Polish


Datablad
H koder: (Faremerking)
H226: Brannfarlig væske og damp. H317: Kan utløse en allergisk hudreaksjon