• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Hyper Compound

  • 349,-

Optimum Hyper CompoundOptimum Hyper Compound ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å kutte igjennom våtslip og dype riper i ett eller to p

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum Hyper Compound

Optimum Hyper Compound ble utviklet for profesjonelle detailere og klargjørere for å kutte igjennom våtslip og dype riper i ett eller to pass. Optimum Hyper Compound tilbyr alle fordelene til Optimum poleringssystem med lang arbeidstid og lav til ingen støvdannelse.

Spray på metoden gjør at produktet er svært enkelt i bruk og reduserer mengden produkt som trengs til en brøkdel av tradisjonelle polish produkter. 2-3 spray er nok til å dekke hele puten, slik at hele puten gjør jobben og eliminerer sjansen for å ha tørre punkter på puten som får kontakt med lakken. Da Optimum Hyper Compound er veldig grov for å enkelt fjerne riper vil den kunne etterlate små riper eller såkalte kjørespor. Disse kan lett fjernes med Optimum Hyper Polish.
Optimum Hyper Compound har lang arbeidstid for å tillate fullstendig korrigering av lakken uten å tenkte på at man må tilføre mer produkt. Restene er lett å tørke av med et tørt eller fuktig mikrofiberhåndkle. Optimum Hyper Compound inneholder ingen silikonoljer eller voks. Den vil dermed ikke misfarge plastikk eller gummi detaljer. 

Optimum Hyper Compound kan brukes uansett maskin og polerings pute. Når du bruker en ullpute, vil produktet fjerne ned til 1000 grit våtslipe merker med en poleringshastighet på 3-4 med Zentool DA maskin, eller en roterende maskin ved 1200-1400 omdr./min. Hurtigere hastighet er ikke nødvendig med dette produktet. Ved bruk av en medium eller hard skumpute, fjerner produktet 2000 våtslipe merker med en Zentool DA-maskin ved hastighet 3-4 eller en roterende maskin ved 1200-1400 RPM. Produkter virker mer eller mindre aggressivt avhengig av puten du velger.

Produktet trenger ikke å tørkes av om man følger opp med en lettere Optimum polish, om man ønsker å kjøre flere stegs polering. Vi anbefaler en lett fuktet microfiber klut med Optimum No rinse for å svært enkelt tørke av Optimum polish.


Optimum polish guide:

Fra grov til fin:
Optimum Hyper wool pad m/ Optimum Hyper Compound
Optimum Orange Waffle pad m/ Optimum Intensive Polish
Optimum Black Waffle pad m/ Optimum Hyper PolishDatablad
H koder: (Faremerking)
H226: Brannfarlig væske og damp. H412: Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann..