• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum G-P-S (glaze, polish, & seal)

  • 349,-

Optimum G-P-SOptimum GPS (Glaze - Polish - Seal) er det tredje tilskuddet til det spraybare poleringssystemet fra Optimum Polymer Technologies.Dette revolusjone


På lager.
Del

Optimum G-P-S

Optimum GPS (Glaze - Polish - Seal) er det tredje tilskuddet til det spraybare poleringssystemet fra Optimum Polymer Technologies.
Dette revolusjonerende produktet er et trinns poleringsmiddel og forsegling som vil etterlate en dyp glans med flere måneder med beskyttelse i ett enkelt produkt!

I motsetning til de fleste alt-i-ett-produkter inneholder Optimum GPS superfine slipemidler som korrigerer og faktisk fjerner fine swirls og riper.
Ikke bare gjemmer dem.  Glans -effekten kan imidlertid oppnås ved påføring for hånd eller forkortede arbeidstider på maskinen.
Å arbeide poleringen fullstendig inn med maskin vil gi både god korrigering og et godt slutt resultat på selv de mest sensitive lakk typene. 

Optimum GPS er basert på en lignende formel som tidligere Optimum Poli-Seal, men med den ekstra fordelen av å være spraybar.
Spray ved påføring fremskynder prosessen og reduserer produktforbruket. Optimum GPS, er som alle Optimum poleringsmidler "body shop safe".

Bruksanvisning:

Bruk for hånd: 

Spray på et lite område og jobb produktet inn med en skumpute.
Tørk så av med en mikrofiberklut.

Bruk med maskin:
Jobb produktet inn med en DA eller roterende poleringsmaskin.
Spray en gang på puten og en spray per panel.  
Arbeid på et lite område av gangen til produktet blir helt blankt. (Vi foreslår 1000-1400 rpm for roterende poleringsmaskiner).
Tørk av med en god mikrofiberklut for en perfekt finish.
For dypere riper og defekter anbefaler vi å bruke en grovere polish ifra Optimum serien.
Som Optimum Intensive Polish, eller Optimum Hyper Compound.


H koder: (Faremerking)
H226: Brannfarlig væske og damp. H317: Kan utløse en allergisk hudreaksjon