• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Gloss-Coat

  • 799,-

 Optimum Gloss-CoatOptimum Gloss-Coat er et høyteknologisk polymersystem som danner et ekstra tykt lag over lakkerte overflater, hjul, plastkledning, støtf

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

 Optimum Gloss-Coat

Optimum Gloss-Coat er et høyteknologisk polymersystem som danner et ekstra tykt lag over lakkerte overflater, hjul, plastkledning, støtfangere, aluminium og krom.
Formulert av prisbelønte Dr. David Ghodoussi. Optimum Gloss-Coat designet for å gi uovertruffen motstand mot etsning forårsaket av harde vaskemidler og riper som ofte blir påført under vaskeprosesser. Overflater som er belagt med Optimal Gloss-Coat, blir beskyttet i 2+ år.

Optimum Gloss-Coat er på mange måter ganske likt klarlakken som er på kjøretøyet ditt* bortsett fra at det danner et lag som er blankere, glattere og mindre utsatt for vaske riper og andre defekter.
Optimum Gloss-Coat skaper en selvrensende overflate som er betydelig lettere å rengjøre og vedlikeholde enn konvensjonelle vokser og forseglinger.
Om du er glad i og vokse bilen din så fortvil ikke. Gloss-Coat er laget slik at den kan toppes med din favoritt voks om ønskelig!

Optimum Gloss-Coat kan påføres på alle ytre overflater. Men det anbefales ikke for glass siden feil bruk kan påvirke gjennomsiktigheten i glasset.
For ytre overflater gir Optimum Gloss-Coat et svært effektivt, gjennomsiktig beskyttende belegg.


Optimum Gloss-Coat kan brukes på:

Lakkerte overflater
Felger
Plast trim
Støtfangere
Aluminium og krom overflater

Optimum Gloss-Coat er en ekstra barriere mellom elementene og kjøretøyets lakk. Lakken vil beholde sin farge og forurensninger vil bli blokkert for å holde lakken jevn og ren.
I motsetning til voks og forseglinger som ofte krever hyppige behandlinger, gir Optimum Gloss-Coat konstant, beskyttelse i typisk 2+ år.
Fordi Optimum Gloss-Coat er semi-permanent, må lakken være riktig forberedt før den påføres. Eventuelle riper, oksidasjon eller forurensning på lakken blir fanget under coatingen, så fjern dem først!
På en riktig forberedt lakk, vil Optimum Gloss-Coat bli krystallklar, glatt og blank.

Når Optimum Gloss-Coat har herdet, er vask det eneste vedlikeholdet som trengs for å holde kjøretøyet ditt fantastisk. Belegget kan clayes,
men det skal ikke være nødvendig siden Gloss-Coat gjør at forurensninger ikke fester seg godt til overflaten. Du kan toppe coatingen med din favoritt, voks eller sealer om man ønsker det.
Vi anbefaler gjerne bruk av Optimum Opti Seal for å vedlikeholde behandlingen.

Bruksanvisning:

Forbered lakken med å polere bort riper, oksidasjon og andre forurensninger som er på overflaten med Optimum Intensive Polish, Optimal Hyper Polish eller ditt foretrukne polish system.
Rengjør overflaten med Optimum Paint prep for å fjerne alle poleringsoljer, vokser og eventuelle silikoner.
Start med å lage et X-mønster over applikator puten.
Deretter vil bare noen få dråper være nødvendig for hvert etterfølgende panel.
Påfør Optimum Gloss-Coat på et enkelt panel om gangen i et tynt lag ved å bruke to retninger, i en sirkulær eller strak retning.

Innen 5 minutter, kontroller panelet med tilstrekkelig belysning på jakt etter tykke områder som ikke har fordampet bort.
Bruk skumapplikator eller en sikker ripefri mikrofiberklut for å jevne ut alle områder hvor du ser streker.
Dette trinnet er viktig, da noen flekker som ikke er utjevnet, må bli polert bort med maskin hvis de skal korrigeres i ettertid.

Paneler vil føles litt klissete og vil være selvnivellerende mens produktet herder, så unngå unødvendig berøring, tørking eller kontakt med overflaten for å oppnå de beste resultatene.
Gjenta for hvert panel der coatingen ønskes påført.

Optimum Gloss-Coat er svært enkel å påføre, selv for de som ikke har erfaring med coating ifra før da den har lang herdetid og vil oppleves som tilgivelig under påføring.
Men vi anbefaler uansett alle kunder om å se igjennom video guiden noen ganger slik at man føler seg helt sikker på fremgangsmåten.
God temperatur (typisk 15C+) i lokalet arbeidet skal skje i er sterkt anbefalt.

1 sprøyte holder til 1stor bil.

Datablad
H koder: (Faremerking)
Ingen