• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Ferrex

  • 249,-
  • 174,-

Optimum FerreXOptimum FerreX er en sterk, men sikker og effektiv måte å oppløse jernholdige oksyder fra hjul og malte overflater. Såkalt flyverust. Optimum Ferr

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Optimum FerreX

Optimum FerreX er en sterk, men sikker og effektiv måte å oppløse jernholdige oksyder fra hjul og malte overflater. Såkalt flyverust. Optimum FerreX angriper bremsestøv for raskt å rengjøre hjul samtidig som det kreves svært lite agiasjon/berøring.
I motsetning til mange flyverustfjernere på markedet, har FerreX også lite lukt.

Optimum FerreX er spesielt effektiv og fjerner raskt innbaket bremsestøv fra europeiske kjøretøy som er godt kjent for sine høystøvende bremseklosser. For å bruke FerreX tar man bare å sprayer på, vent 1-2 minutter mens FerreX begynner å oppløse jernpartiklene, væsken blir da lilla som indikerer at den har funnet flyverust å jobbe med, agitere etter behov og skyll deretter overflaten ren med vann. Optimum FerreX brukes også til å fjerne flyverust og vegtjære / asfalt, industriell nedfall eller forurensning fra veiarbeid. Bruk på en kjølig overflate i skyggen og se hvordan FerreX reagerer med partiklene og skyll deretter grundig med vann.

Bruksanvisning:
Unngå bruk på varme overflater. Vask hjul for å fjerne genrell skitt.
Spray Optimum FerreX direkte på hjulene og la det virke i 1 - 2 minutter.
Berør med en myk børste etter behov. Skyll av med rikelige mengder vann.

For andre overflater: Vask med Optimum no rinse eller vanlig bilshampoo før du bruker Optimum FerreX. Bruk på en kjølig overflate og ut av direkte sollys. Spray Optimum FerreX direkte på overflaten og la det virke i 1 - 2 minutter. Skyll av med rikelige mengder vann.
Bruk gjerne et microfiber håndkle, eller svamp før avspyling etter behov. Kan også brukes sammen med clay for å svært effektivt fjerne alle eventuelle nupper i lakken NB: Bruk da gode nitril hansker!


Datablad

H koder: (Faremerking)
H319: Gir alvorlig øyeirritasjon. H315: Irriterer huden.