• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Optimum Car Wax

  • 649,-

OPTIMUM Car WaxOptimum Car Wax har blitt ny! Den opprinnelige, fantastiske formelen har blitt revidert for å gi en enda dypere glans og en utrolig finish. 


På lager.
Del

OPTIMUM Car Wax

Optimum Car Wax har blitt ny! Den opprinnelige, fantastiske formelen har blitt revidert for å gi en enda dypere glans og en utrolig finish. 
Optimum inneholder UVA- og UVB-absorbere for å beskytte lakken ifra fra alle solens skadelige stråler. Formelen kombinerer høykvalitets karnaubavoks og forseglings polymerer for å gi deg enestående glans og beskyttelse. Karnauba produserer en varm, kraftig glans mens polymerne binder glansen til lakken for å skape den langvarige holdbarheten som er typisk for en syntetisk voks.

Lakken har en vakker, våt glans og er beskyttet mot sol, sur nedbør og forurensning i opptil 5 måneder etter bare 1 behandling!

Optimum Car Wax inneholder ingen rengjøringsmidler eller slipemidler. Det vil ikke ripe, eller på noen måte skade overflaten. Slik at kjøretøyet får optimal beskyttelse mot elementene. Den beste delen er at Optimum Car Wax er utrolig enkelt å bruke!
Spray det lett på kjøretøyets overflate og spre det ut med et microfiber håndkle. Ingen buffing er nødvendig for å få en nydelig karnauba glans!

Optimum Car Wax beskytter også vinyl, plastikk og gummi lister uten å risikere misfarging. Bare spray og tørk! Det tar bare 15 minutter å vokse hele bilen, og det varer i opptil 5 måneder. 

Gi bilen optimal glans, patentert UV-beskyttelse og holdbarhet med Optimum Car Wax.

Tips: Kombiner gjerne sammen med Optimum No Rinse for å svært enkelt både rengjøre og beskytte lakken i et enkelt steg. Vask over panelet på vanlig måte med No Rinse, spray 1 spray i senter på panelet og tørk utover ifra dette punktet med en høykvalitets microfiber klut. Ønsker man enda lenger beskyttelse kan man benytte Optimum Opti Seal med samme fremgangsmåte. Datablad
H koder: (Faremerking)
H319: Gir alvorlig øyeirritasjon.