• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Car Chem Sapphire Ceramic Wax

  • 399,-
  • 279,-

Car-Chem Sapphire Ceramic WaxSapphire Ceramic Wax er Car-Chem nyeste SiO2 (silikondioksid) baserte keramisk voks. Den gir enestående beskyttelse samtidig den er


På lager.
Del

Car-Chem Sapphire Ceramic Wax

Sapphire Ceramic Wax er Car-Chem nyeste SiO2 (silikondioksid) baserte keramisk voks. Den gir enestående beskyttelse samtidig den er enkel i bruk.

Utviklet av Car-Chem sin tekniske avdeling. Sapphire Ceramic Wax bruker det siste innen teknologi fra det 21. århundre. Den inneholder førsteklasses carnauba, montan og bivoks. Som gir utmerket beskyttelse og hydrofobicitet. Sapphire inneholder også naturlige fruktkstraktoljer og selvfølgelig SiO2 keramikk. Kombinert som en naturlig og trygg blanding både for deg og miljøet. Sapphire er enkel å bruke, og gir gode resultater ved å beskytte bilens overflate mot forurensning. Da den kombinerer den tradisjonelle carnuba baserte voksen vi alle kjenner med helt ny SiO2 teknologi for lang varighet og glans.
Estimert levetid er 12måneder ved korrekt, mild vask 3 ganger i uken.

Bruksanvisning:
Rengjør kjøretøyet grunding, det er sterkt anbefalt å fjerne alle forrurensninger, riper og andre defekter i lakken med en grunding polering i forkant. Vi anbefaler og bruker av Car-Chem Prep Panel Wipe for å fjerne eventuelle rester av polisher oljer etc.
Påfør produktet med en applikatorpute, ett panel om gangen.
La Sapphire ligge urørt til overflaten av produktet har begynt å herde.
Tørk så over med en microfiber klut av høykvalitet og nyt resultatet!

Tips:

Ikke påfør produktet i direkte sollys, skygge er å foretrekke, gjerne i en garasje eller annen plass beskyttet ifra værets elementer. For maksimal beskyttelse og best resultat bør ikke kjøretøyet bruker de neste 24timene, helt stå i garasje urørt natten over. 

Sapphire kan også fordelaktig brukes på felger.

Datablad
H koder: (Faremerking)
EUH066: Gjentatt eksponering kan gi tørr eller sprukket hud.