• Desember Deals! Avslag på alt av Wowo's Produkter!

Car Chem Iron DeTox flyverustfjerner

  • 249,-
  • 174,-

Iron DetoxCarChem Iron Detox har blitt utviklet fra Car-Chem sin prisbelønte flyverustfjerner. Et produkt som er både er berøringsløst og forteller deg når det

Produktet er desverre ikke på lager. :(

Del

Iron Detox

CarChem Iron Detox har blitt utviklet fra Car-Chem sin prisbelønte flyverustfjerner. Et produkt som er både er berøringsløst og forteller deg når det arbeider for å fjerne bremsestøv, jernpartikler og smuss.

Men hva er flyverust?Jo flyverust er små metall partikler som fester seg på felger og lakk, dette er svært vanlig å se som gulning av aluminiums felger, men det forekommer også på resten av bilen. Dette ser man i noen tilfeller svært godt på hvit bil. Dette kommer av blant annet bremsestøv, piggdekk, jernbane og trikker mm. Som virvler opp metal partikler som fester seg til overflaten.


Bruksanvisning:

1. Produktet er klart til bruk, spray produktet på felger og på alle utsatte paneler (ikke vindu og glass)

2. Vent opptil 3 minutter og se produktet endre seg ifra fargeløst til en dyp rød/lilla farge samtidig som bremsestøv, jernpartikler og smuss brytes ned.

3. Skyll av overflødig produkt.

4. Gjenta om nødvendig, ved svært tilsmusset felger etc kan det benyttes en felgbørste i tillegg.


Tips: Iron Detox, og andre sterke kjemikalier på ubehandlet metall, feks polerte aluminiums kanter på felger, her anbefaler vi heller Alloy Clean

Datablad
H koder: (Faremerking)
H302: Farlig ved svelging. H315: Irriterer huden. H317: Kan utløse en allergisk hudreaksjon. H318: Gir alvorlig øyeskade.